Giulia


Giulia Harisnyanadrágok: Az Elegancia Érintése

Fedezze fel a Giulia kollekciót, és érezze meg az elegancia érintését minden lépésnél.

Olasz Technológiával Ukrajnában Készült

A Giulia harisnyanadrágok a legfejlettebb olasz technológiával készülnek Ukrajnában, garantálva a prémium minőséget és tartósságot. Az eredmény? Ellenállhatatlanul kényelmes és tartós harisnyanadrágok, amelyek tökéletesen illeszkednek minden alkalomra.

A Novomoskovskaya Trikotazhnaya Fabrika LLC

Mint a harisnyanadrág gyártásának egyik vezető cége, a Novomoskovskaya Trikotazhnaya Fabrika LLC naponta 100,000 pár harisnyanadrágot készít, amelyeket több mint 50 országban értékesítenek. 1997-ben alapították, és mára a cég büszkélkedhet egy teljes termelési ciklussal, amely a szál előkészítésétől a végső termékig terjed.

Választék

Több mint 3,000 féle harisnyanadrág, zokni, és seamless termék található a kínálatban, beleértve klasszikus és divatos modelleket is nőknek, gyerekeknek és férfiaknak egyaránt.

Giulia Üzletek és Online Vásárlás

A Giulia üzletek kínálata kiterjed a klasszikus harisnyanadrágoktól kezdve a divatos zoknikig, seamless fehérneműig, otthoni ruházatig, és sportruházatig. 2016-ban alakult meg a Giulia Hungary KFT, a magyarországi márkaképviselet, 2017-ben elindítottuk online áruházukat, a GIULIA.HU-t, ahol a vásárlók kényelmesen böngészhetnek és vásárolhatnak a kedvenc termékeik közül.

1–9 termék, összesen 117 db